Please wait. Loading...
 
Αποστολή σε φίλο
Νέα - Ανακοινώσεις
 • Τρίτη 25 / 04 / 2017

  Στην πρώτη απονομή των «Αριστείων Φαρμακευτικής Αγοράς» που έλαβε χώρα   στο πλαίσιο του “ Hellas PHARM 2017”, το χρυσό βραβείο στην κατηγορία «Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη» απονεμήθηκε στη φαρμακευτική εταιρεία Chiesi Hellas, για την επί σειρά ετών προσφορά της στην εκπαίδευση των νέων Φαρμακοποιών στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

   
 • Τετάρτη 14 / 12 / 2016

  Η Chiesi Hellas βασικός χορηγός στην εκστρατεία ενημέρωσης του κοινού για το άσθμα και τη ΧΑΠ, που διοργανώνει η Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία με τίτλο «Πρόσεξε τα πνευμόνια σου… σαν τα μάτια σου».

  Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο παρακάτω link της ιστοσελίδας της ΕΠΕ: http://www.hts.org.gr/news/newsid510/255

   

   
 • Πέμπτη 08 / 12 / 2016

  Η Chiesi Farmaceutici καλωσορίζει την πρόσφατα δημοσιευθείσα έκθεση της GOLD, αλλά επισημαίνει τρία βασικά στοιχεία στις θεραπευτικές συστάσεις για τα οποία απαιτείται ενδελεχής αξιολόγηση και περαιτέρω αναθεώρηση:

  - Περιορισμένη τεκμηρίωση

  - Απόκλιση από τις εγκεκριμένες ενδείξεις προϊόντος

  - Ασυμφωνία με πρόσφατη γνωμοδότηση του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων

   
 • Παρασκευή 24 / 06 / 2016

  Χορηγός του 25ου Πανελλήνιου Πνευμονολογικού Συνεδρίου, το οποίο διοργανώνεται από την Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία (ΕΠΕ) και διεξάγεται στις 23 έως τις 26 Ιουνίου στο ξενοδοχείο Athens Hilton, είναι η φαρμακευτική εταιρεία Chiesi Hellas.

  Η ενεργή συμμετοχή της εταιρείας περιλαμβάνει Δορυφορικό Συμπόσιο με θέμα: «Η αντιμετώπιση της φλεγμονής στο άσθμα και στη ΧΑΠ, μια συνεχής πρόκληση», καθώς και τη χορηγία μιας ερευνητικής υποτροφίας για την ενίσχυση του ερευνητικού έργου των Ελλήνων Πνευμονολόγων.

  Η Chiesi Hellas, συνεχίζοντας και ενισχύοντας τη δυναμική της παρουσία στο χώρο της Πνευμονολογίας, θα παρουσιάσει τις καινοτόμες θεραπευτικές λύσεις που προσφέρει στην ιατρική κοινότητα.


   
 • Τετάρτη 20 / 04 / 2016

  H Chiesi Hellas απέσπασε μια σημαντική διάκριση στα HR Excellence Awards 2016 της Ελληνικής Εταιρείας Διοίκησης Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) κατακτώντας το Χρυσό Βραβείο στη κατηγορία Training & Development και το Αργυρό βραβείο στη κατηγορία Leadership & People Excellence. 

   
 • Παρασκευή 15 / 04 / 2016
  Επιστημονική εκδήλωση για φαρμακοποιούς διοργάνωσε η Chiesi Hellas στο Μουσείο της Ακρόπολης, τη Δευτέρα 11 Απριλίου 2016. Στην εκδήλωση αναδείχθηκε ο σημαντικός ρόλος που διαδραματίζει ο φαρμακοποιός τόσο στην επιτυχημένη έναρξη, όσο και στην ολοκλήρωση της θεραπευτικής αγωγής των ασθενών. "Η συμμόρφωση του ασθενούς με τη θεραπεία αποτελεί μία διαρκή πρόκληση".
   
 • Δευτέρα 29 / 02 / 2016

  Την Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για τη συμπλήρωση των 4 χρόνων λειτουργίας του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής,   στην Μεγάλη Αίθουσα του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

   
 • Πέμπτη 25 / 06 / 2015

  Mε αφορμή τον εορτασμό των 80 χρόνων από την ίδρυσή του Ομίλου CHIESI, η φαρμακευτική εταιρεία CHIESI HELLAS AEBE, πραγματοποίησε εκδήλωση στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης, στο πλαίσιο της έκθεσης «ΙΑΣΙΣ: Υγεία, Νόσος, Θεραπεία από τον Όμηρο στον Γαληνό» στις 26.05.2015.

   
 • Πέμπτη 15 / 01 / 2015
  Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι η Επιτροπή Φαρμακευτικών Προϊόντων για Ανθρώπινη Χρήση (CHMP) του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων (EMA) γνωμοδότησε θετικά για το Holoclar, την πρώτη θεραπεία με βλαστοκύτταρα που εγκρίνεται στην Ευρώπη.
   
 • Παρασκευή 19 / 12 / 2014
  Την Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014 πραγματοποιήθηκε στην «Παλαιά Βουλή» η εκδήλωση της «ΗΛΙΤΟΜΗΝΟΝ», μιας μη κερδοσκοπικής εταιρείας για τη φροντίδα των πρόωρων νεογνών, μέλος του δικτύου των εθνικών οργανώσεων γονέων του EFCNI (European Foundation for the Care of Newborn Infants).  Σκοπός  της εκδήλωσης ήταν η δημοσιοποίηση της προσπάθειας που γίνεται σε ευρωπαϊκό επίπεδο ώστε να θεσπιστούν ενιαίες κατευθυντήριες οδηγίες για τη φροντίδα υγείας των νεογνών σε όλα τα κράτη μέλη και την κοινωνική ευαισθητοποίηση σε αυτό το τόσο σημαντικό θέμα.
   
Βρέθηκαν 55 αποτελέσματα. Σελίδα 1 από 6
Σελίδα: 1 2 3 4 5 6 Επόμενη
Copyright © 2011-2017 Chiesi Hellas - All rights reserved.
All mentions and descriptions of products solely provide information
on Chiesi’s activities and are not intended to indicate the advisability
of administering any product in any particular instance.