ΑΡΧΙΚΗ > Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Authorize the processing of personal data
Edit email address
Invalid email
Email Sent
Authorize the processing of personal data

CSR_Chiesi_LOGO_5 - Copia

 

Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

 

Έχουμε βαθειά συναίσθηση ότι αποτελούμε αναπόσπαστο τμήμα της κοινωνίας. Στο μέτρο των δυνατοτήτων μας συμμετέχουμε σε προγράμματα και δραστηριότητες που σχετίζονται με την κοινωνική προσφορά. Το θεωρούμε καθήκον μας και πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη της εταιρείας θα συμβαδίζει με την αύξηση των προσπαθειών μας και της συνεισφοράς μας προς αυτή τη κατεύθυνση.

 

Για όλους εμάς που εργαζόμαστε στη φαρμακευτική εταιρεία Chiesi Hellas, η συνεχής προσπάθεια για τη βελτίωση της υγείας των συνανθρώπων μας, αποτελεί αναπόσπαστο μέρος των δραστηριοτήτων μας, όχι μόνο με τη μορφή της έρευνας και ανάπτυξης καινοτόμων φαρμάκων, αλλά διευρύνεται σ’ έναν ορίζοντα κοινωνικής ευθύνης με σεβασμό στον άνθρωπο, στηρίζοντας πρωτοβουλίες και δράσεις κοινωφελούς χαρακτήρα, όπως:

 

  • Η ανταπόκρισή μας στο κάλεσμα για στήριξη του Ιατρείου της Κοινωνικής Αποστολής (σε συνεργασία με την «Αποστολή» και τον Ι.Σ.Α.), Ιατρείων της Ορθόδοξης Εξωτερικής Ιεραποστολής στην Αφρική (Κονγκό), των Κοινωνικών Φαρμακείων σε όλη τη χώρα και Νοσηλευτικών & Κοινωνικών Ιδρυμάτων, χορηγώντας συσκευασίες των ιδιοσκευασμάτων μας αλλά και εξοπλίζοντάς τα με σύγχρονα ιατρικά μηχανήματα.

 

  • Η υποστήριξη από το 2011 αδιάλειπτα έως και σήμερα του έργου της ερευνητικής ομάδας του εργαστηρίου της συνθετικής φαρμακευτικής χημείας του Τομέα Φαρμακευτικής Χημείας, του Τμήματος Φαρμακευτικής, του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ), με την ανακαίνιση του εργαστηριακού του εξοπλισμού, την προμήθεια πολυπύρηνων ηλεκτρονικών υπολογιστών για την εκτέλεση απαιτητικών βιομοριακών προσομοιώσεων, αλλά και την χορηγία υποτροφιών σε διδακτορικούς φοιτητές.

 

  • Η χορηγία μας, ως Μεγάλοι Χορηγοί στην έκθεση «ΙΑΣΙΣ, υγεία - νόσος - θεραπεία από τον Όμηρο στο Γαληνό » του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης.