ΑΡΧΙΚΗ > Φαρμακοεπαγρύπνηση

Authorize the processing of personal data
Edit email address
Invalid email
Email Sent
Authorize the processing of personal data

Η Φαρμακοεπαγρύπνηση ορίζεται από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (WHO) ως:

Η επιστήμη και οι σχετικές δραστηριότητες που έχουν ως σκοπό τον εντοπισμό, την αξιολόγηση, την κατανόηση  και την πρόληψη των ανεπιθύμητων ενεργειών ή άλλων προβλημάτων που σχετίζονται με την χρήση φαρμακευτικών προϊόντων.

Οι κύριοι στόχοι της φαρμακοεπαγρύπνησης, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία της ΕΕ είναι:

  • Η προστασία των ατόμων από τις ανεπιθύμητες ενέργειες των φαρμάκων.
  • Η προώθηση της ασφαλούς και αποτελεσματικής χρήσης των φαρμακευτικών προϊόντων, με την παροχή έγκαιρων πληροφοριών σχετικά με την ασφάλεια των σκευασμάτων, στους ασθενείς, τους επαγγελματίες υγείας και το κοινό.

 

Η Φαρμακοεπαγρύπνηση αποτελεί επομένως μία δραστηριότητα που συμβάλλει στην προστασία του ασθενούς και της δημόσιας υγείας.

 

Σχετικός ιστότοπος:

Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων

 

Στοιχεία επικοινωνίας με το τμήμα Φαρμακοεπαγρύπνησης της Chiesi Hellas:

Aναφορά ανεπιθύμητων ενεργειών - ενημερωτικό σημείωμα: Όλες οι πληροφορίες και τα προσωπικά δεδομένα που θα μοιραστείτε μαζί μας σε email, θα προστατεύονται και θα διατηρούνται εμπιστευτικά σύμφωνα με την πολιτική της Chiesi Hellas A.E.B.E. και της νομοθεσίας περί απορρήτου (συμπεριλαμβανομένου του Κανονισμού (ΕΕ) 2016/679).Σας ενημερώνουμε ότι η Chiesi Hellas A.E.B.E. θα επεξεργαστεί τα προσωπικά σας δεδομένα ως Υπεύθυνος Επεξεργασίας Δεδομένων. Οι πληροφορίες που παρέχετε θα χρησιμοποιηθούν με σκοπό την επιτήρηση της ασφάλειας των φαρμάκων και ενδέχεται να κοινοποιηθούν σε υγειονομικές αρχές ή εμπλεκόμενα τρίτα μέρη. Έχετε δικαίωμα πρόσβασης στα προσωπικά σας δεδομένα που διατηρούμε για εσάς και μπορείτε να ασκήσετε και άλλα δικαιώματα απορρήτου (όπως το δικαίωμα διόρθωσης, περιορισμού ή διαγραφής των προσωπικών σας δεδομένων) που θεσπίζονται σύμφωνα με τον σχετικό κανονισμό περί απορρήτου.Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, μπορείτε να ανατρέξτε στην Πολιτική Απορρήτου του Υπεύθυνου επεξεργασίας Δεδομένων εδώ: https://www.chiesi.gr/politikh-aporrhtoy/
   Τηλέφωνο
 +30 210 6179763
   Fax 
+30 210 6179786