ΑΡΧΙΚΗ > Κατευθυντήριες οδηγίες Facebook

Authorize the processing of personal data
Edit email address
Invalid email
Email Sent
Authorize the processing of personal data

Η παρούσα σελίδα απευθύνεται σε άτομα που κατοικούν στην Ελλάδα. Οι πληροφορίες που περιέχονται σε αυτή έχουν σκοπό τη γενική πληροφόρηση και ενημέρωση του κοινού και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή ιατρού ή άλλου αρμόδιου επαγγελματία υγείας.

 

Η σελίδα της Chiesi Hellas Α.Ε.Β.Ε. (εφεξής «Chiesi Hellas») στο Facebook έχει σχεδιαστεί με σκοπό την ανταλλαγή πληροφοριών, ειδήσεων και εκδηλώσεων σχετικά με τον κόσμο της υγείας ή τον Όμιλο Chiesi. Χαιρόμαστε που είστε σε επαφή μαζί μας στο Facebook και ελπίζουμε ότι μπορούμε να αναπτύξουμε έναν γόνιμο και ζωντανό διάλογο.

 

Οι παρακάτω πληροφορίες περιέχουν τους Όρους Χρήσης (εφεξής «Όροι»), οι οποίοι ρυθμίζουν τον τρόπο με τον οποίο αλληλεπιδράτε με τον λογαριασμό μας στο Facebook. Αυτοί οι Όροι ενσωματώνουν και τους όρους χρήσης του ίδιου του Facebook που σχετίζονται με τον τρόπο που χρησιμοποιείτε τους λογαριασμούς. Αλληλεπιδρώντας με τον λογαριασμό μας στο Facebook, οι χρήστες θεωρείται ότι συμφωνούν να τηρούν αυτούς τους Όρους. Σκοπός της σελίδας της Chiesi Hellas στο Facebook είναι να μπορούμε να μοιραζόμαστε τα τελευταία νέα σχετικά με την εταιρεία.

 

Ο λογαριασμός μας στο Facebook δεν αποτελεί φόρουμ συζήτησης για θεραπείες υγείας ή παθήσεις, ή κανάλι για να μας ενημερώνετε σχετικά με ανεπιθύμητα συμβάντα ή παρενέργειες. Ο λογαριασμός μας στο Facebook δεν αποσκοπεί στην παροχή ιατρικών συμβουλών ή στη συζήτηση περί φαρμάκων ή προϊόντων της Chiesi οποιουδήποτε είδους και δεν είναι εξουσιοδοτημένος να παρέχει ειδοποιήσεις σχετικά με παρενέργειες ή άλλα σημαντικά συμβάντα φαρμακοεπαγρύπνησης που ενδέχεται να σχετίζονται με προϊόντα της Chiesi ή άλλων εταιρειών του Ομίλου Chiesi. Τα μηνύματα ή οι φωτογραφίες από τον λογαριασμό μας στο Facebook ενδέχεται να περιέχουν πληροφορίες ή λεπτομέρειες σχετικά με τις δραστηριότητες του Ομίλου Chiesi, οι οποίες δεν είναι διαθέσιμες ή προσβάσιμες σε όλες τις χώρες, ανάλογα με τη συγκεκριμένη νομοθεσία, αλλά αναφέρονται μόνο στην Ελλάδα.

 

Εάν θεωρείτε ότι ενδέχεται να έχετε εκτεθεί σε οποιαδήποτε ανεπιθύμητη ενέργεια ή αντίδραση κατά τη χρήση των προϊόντων της Chiesi, θα πρέπει να συμβουλευτείτε αμέσως τον γιατρό ή τον φαρμακοποιό σας ή άλλον επαγγελματία υγείας. Μπορείτε επίσης να μας ενημερώσετε σχετικά με το ανεπιθύμητο συμβάν ή τη πιθανή ανεπιθύμητη ενέργεια που σχετίζεται με οποιοδήποτε από τα προϊόντα μας, στέλνοντας e-mail στο pharmacovigilance.gr@chiesi.com   Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την σελίδα της Φαρμακοεπαγρύπνησης της Chiesi Hellas.

 

Ωστόσο, κατά κανόνα, σας συνιστούμε να μοιράζεστε όσο το δυνατόν λιγότερες προσωπικές πληροφορίες στη σελίδα μας στο Facebook, και ειδικά να αποφεύγετε να μοιράζεστε συγκεκριμένα δεδομένα που αφορούν την προσωπική σας υγεία. Εάν, παρ’ όλα αυτά, αποφασίσετε να κάνετε μια ανάρτηση με λεπτομερή περιγραφή τυχόν παρενενεργειών, η Chiesi Hellas μπορεί να χρειαστεί να επικοινωνήσει μαζί σας για να μάθει περισσότερες πληροφορίες. Αναρτήσεις αυτού του είδους μπορεί να μην εμφανίζονται ή μπορεί να χρειαστεί να αφαιρεθούν από τη σελίδα της Chiesi Hellas στο Facebook. Αυτό οφείλεται σε νομικές υποχρεώσεις σχετικά με τις αναφορές για την ασφάλεια των φαρμάκων.

 

Σας προσκαλούμε να συμμετέχετε στις διαδικτυακές συνομιλίες, κοινοποιώντας τις απόψεις σας σε εμάς και στην υπόλοιπη κοινότητα του Facebook, ακολουθώντας μια προσέγγιση που αποπνέει ευγένεια και σεβασμό.

 

Τα ερωτήματά σας είναι ευπρόσδεκτα και προσπαθούμε να απαντούμε σε αυτά το συντομότερο δυνατό. Λόγω των περιορισμών του Facebook και καθώς η φαρμακευτική βιομηχανία υπόκειται σε πληθώρα ρυθμίσεων, δεν επιτρέπεται να ασχολούμαστε με ορισμένα ζητήματα στο διαδίκτυο. 

 

Θέλουμε να διασφαλίζουμε ότι κάθε διάλογος που ξεκινά στη σελίδα μας στο Facebook είναι εποικοδομητικός και παραμένει εντός θέματος. Σχόλια δεν θα απαντηθούν και ενδέχεται να διαγραφούν από τη σελίδα της εταιρείας εάν:

 • αφορούν προϊόντα της Chiesi (για αυτού του είδους τις πληροφορίες, παρακαλούμε ανατρέξτε στην ιστοσελίδα ),
 • είναι δυσφημιστικά, προσβλητικά, χυδαία, άσεμνα ή εισάγουν διακρίσεις,
 • περιέχουν απειλές ή βία ή σχετίζονται με παράνομη συμπεριφορά,
 • περιέχουν πληροφορίες που είναι ψευδείς, ανακριβείς, παραπλανητικές ή άσχετες με τους σκοπούς της διεξαγόμενης συζήτησης,
 • είναι εκτός θέματος και δεν σχετίζονται με τον Όμιλο Chiesi,
 • περιέχουν ιατρικές συμβουλές ή συμβουλές υγείας,
 • περιέχουν προσωπικές πληροφορίες, όπως ονόματα και επώνυμα τρίτων, διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή αριθμούς τηλεφώνου,
 • περιέχουν εμπιστευτικές και ευαίσθητες πληροφορίες,
 • περιέχουν πληροφορίες που ενδέχεται να παραβιάζουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας ή τα σήματα τρίτων,
 • αφορούν εμπορικές προσφορές ή έχουν σχεδιαστεί για να προσελκύουν νέους οπαδούς/followers,
 • περιέχουν υπερβολικά επαναλαμβανόμενες πληροφορίες, οι οποίες μπορεί να αποτελούν ανεπιθύμητα μηνύματα (spam) για τις Κοινότητες,
 • δεν σέβονται τους όρους χρήσης του Facebook.

 

Ο λογαριασμός μας στο Facebook παρακολουθείται και ενημερώνεται τακτικά από Δευτέρα έως Παρασκευή μεταξύ 9:00 και 18:00 ώρα. Τα σχόλια και οι ερωτήσεις που αναρτώνται εκτός αυτού του χρονικού πλαισίου θα απαντώνται το συντομότερο δυνατό κατά τη διάρκεια των ωρών εργασίας.

 

Παρόλο που ο Όμιλος Chiesi χρησιμοποιεί διάφορες γλώσσες, οποιαδήποτε επικοινωνία γίνεται μέσω των καναλιών LinkedIn και Facebook είναι στα ελληνικά. Σε περίπτωση που στον λογαριασμό μας στο Facebook χρησιμοποιηθεί γλώσσα διαφορετική από την ελληνική, η Chiesi Hellas δεν μπορεί να διασφαλίσει ότι θα απαντηθεί.

 

Αυτή η έκδοση των Όρων ενημερώθηκε τον Μάρτιο του 2021. Οι Όροι δύναται να αναθεωρούνται περιοδικά. Η αλληλεπίδραση με τον λογαριασμό μας στο Facebook θεωρείται σιωπηρή αποδοχή των Όρων και οποιωνδήποτε μεταγενέστερων αλλαγών.

 

Η περιήγηση σας σε αυτή τη σελίδα μπορεί να γίνεται χωρίς να μας αποκαλύπτετε την ταυτότητά σας. Σε περίπτωση όμως που «αντιδράσετε» σε κάποια από τις αναρτήσεις (κάνοντας “like”, κ.λ.π.) και/ή σε περίπτωση που μας στείλετε μήνυμα μέσω της πλατφόρμας του Facebook, η Chiesi Hellas θα λάβει γνώση του ονόματος και/ή του προφίλ σας στο Facebook.

 

Θέλουμε να σας υπενθυμίσουμε ότι κάθε περιεχόμενο που κοινοποιείται μέσω  του λογαριασμού μας στο Facebook είναι προσβάσιμο από το κοινό.  Η Chiesi Hellas μπορεί να επεξεργάζεται, να αρχειοθετεί και να χρησιμοποιεί κάθε πληροφορία που οι χρήστες αποφασίζουν να κοινοποιήσουν μέσω αυτού του καναλιού για σκοπούς όπως για να ανταποκριθούμε και να απαντήσουμε στα ερωτήματα που υποβάλλετε ή για να εκτελέσουμε τις υποχρεώσεις μας σε συμμόρφωση με την ισχύουσα νομοθεσία και τις αποφάσεις των αρμόδιων φορέων σχετικά με τη φαρμακοεπαγρύπνηση. Προκειμένου να διευκολυνθεί η διαχείριση των ερωτημάτων, ενδέχεται να ζητήσουμε περαιτέρω πληροφορίες που θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τους σκοπούς για τους οποίους ζητήθηκαν.

 

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η Chiesi Hellas χρησιμοποιεί τρίτους συνεργάτες για τη διαχείριση των σχολίων και των μηνυμάτων σας, το οποίο σημαίνει ότι και αυτοί ενδέχεται να έχουν πρόσβαση σε όλες τις προσωπικές πληροφορίες που μοιράζεστε μαζί μας. Αυτοί οι τρίτοι είναι υποχρεωμένοι βάσει σύμβασης να διασφαλίζουν ότι οι πληροφορίες που μοιράζονται οι χρήστες στο κανάλι μας στο Facebook προστατεύονται επαρκώς και με ασφάλεια.

 

Λάβετε υπόψη σας ότι το Facebook έχει επίσης πρόσβαση στις πληροφορίες που μοιράζεστε μαζί μας μέσω των πλατφορμών του. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε συμβουλευτείτε την Πολιτική Δεδομένων του Facebook.

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο η Chiesi Hellas επεξεργάζεται τα προσωπικά σας δεδομένα, παρακαλούμε συμβουλευτείτε την  Πολιτική Απορρήτου

Σας ευχαριστούμε που διαβάσατε αυτούς τους Όρους και που είστε μέλος της Chiesi Hellas ή της Κοινότητας του Facebook.