ΑΡΧΙΚΗ > Αειφορία > We ACT - διακηρυξη για την αειφορια

Authorize the processing of personal data
Edit email address
Invalid email
Email Sent
Authorize the processing of personal data

We ACT - διακηρυξη για την αειφορια

Ζούμε σε εποχή μεγάλων αλλαγών. Η ισορροπία του πλανήτη, τον οποίον εκμεταλλευόμαστε πέρα από τα όριά του, αλλάζει συνεχώς. Εμείς οι ίδιοι αλλάζουμε τον τρόπο που ζούμε και σκεφτόμαστε την κοινωνία. Αυτοί που πληρώνουν το τίμημα είναι οι πιο εύθραυστοι και οι ανυπεράσπιστοι: εκείνοι που συχνά μένουν πίσω σε αυτόν τον υπέροχο αγώνα για το μέλλον.     

 

Εμείς στην Chiesi πιστεύαμε πάντα ότι είναι απαραίτητο να φροντίζουμε τον πλανήτη μας και τους κατοίκους του, ενισχύοντας την αμοιβαία αλληλεγγύη, γνωρίζοντας ότι κάθε άτομο, καθώς και κάθε μορφή φύσης, είναι μοναδικά και αναντικατάστατα.

 

Γι 'αυτό θέλουμε να προσφέρουμε στα πιο ευάλωτα άτομα τη διαβεβαίωση μιας ποιοτικής ιατρικής επιστήμης -που είναι κοντά τους- που μπορεί να τα ακούσει και να τα καταλάβει, πρώτα ως άνθρωπο και μετά ως ασθενή.

 

Θέλουμε να ενεργούμε ως μια θετική δύναμη, προωθώντας ένα συνειδητά διαφορετικό τρόπο επιχειρηματικής δραστηριότητας, ο οποίος έχει θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία και τη φύση, υιοθετώντας πρότυπα κυκλικής οικονομίας των πόρων που διαθέτει και δημιουργώντας μια νέα αρμονία, τελικά βιώσιμη. Η ευημερία όλων εξαρτάται από αυτήν την ισορροπία. Και για εμάς, αυτή είναι η μόνη αληθινή μορφή προόδου.

 

Η ομάδα των ανθρώπων μας εργάζεται με κίνητρα και ανοιχτό μυαλό, εκτιμώντας την διαφορετικότητα του καθενός, όπως μας διδάσκει ο πολιτισμός μας.