ΑΡΧΙΚΗ > Διαδικασίες > Οι άνθρωποί μας

Authorize the processing of personal data
Edit email address
Invalid email
Email Sent
Authorize the processing of personal data

Οι άνθρωποί μας

Η Chiesi απασχολεί περίπου 6.000 άτομα παγκοσμίως. Κάθε μέρα, προσπαθούμε να διασφαλίσουμε ένα οικείο, ασφαλές και με ερεθίσματα εργασιακό περιβάλλον χωρίς αποκλεισμούς, με στόχο να ωφεληθούμε και να ενισχυθούμε μέσω της αξίας διαφορετικών πολιτισμών, φύλων, γενεών και εθνών. Γιατί, Καθένας από εμάς είναι διαφορετικός, Καθένας από εμάς είναι η Chiesi.

  

Η διαχείριση και ανάπτυξη του ανθρωπίνου κεφαλαίου, η οποία συμβάλλει καθημερινά στην επιτυχή λειτουργία της εταιρείας, είναι θεμελιώδους σημασίας στην Chiesi. Υπάρχουν πολλές πρωτοβουλίες που έχουν σχεδιαστεί προσκαλώντας τους ανθρώπους μας να συμμετέχουν και να βελτιώνουν τη ζωή τους: η προσέλκυση και ανάπτυξη ταλέντων με μαθήματα και εργαλεία για την επαγγελματική τους σταδιοδρομία και βελτίωση της ισορροπίας μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής είναι οι κύριοι στόχοι μας.

  

Θέλουμε να γίνουμε ένα Great Place to Work® σε επίπεδο Ομίλου: Το Great Place to Work® είναι ένας σημαντικός δείκτης εταιρικής κουλτούρας συγκρίνοντας την αντίληψη του εργαζόμενου για τον χώρο εργασίας του με τις πολιτικές διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού.

 

Το 2020, αν και σε πιλοτική φάση αξιολόγησης της εργασιακής ικανοποίησης, η Chiesi έλαβε την πιστοποίηση μετρώντας τον Δείκτη Εμπιστοσύνης (Trust Index) και τα αποτελέσματα του Ελέγχου Κουλτούρας (Audit Culture) σε Αυστρία, Βραζιλία, Γαλλία, Γερμανία, Μεξικό, Ολλανδία, Ισπανία, Σουηδία, Ηνωμένο Βασίλειο και ΗΠΑ, και επί του παρόντος εργάζεται ώστε να πιστοποιηθεί και στις υπόλοιπες θυγατρικές.

 

Μεταβείτε στην ενότητα Καριέρα στην Chiesi για να μάθετε περισσότερα σχετικά με  ευκαιρίες καριέρας κοντά μας καθώς και στην Έκθεση για την Αειφορία 2019 για να ενημερωθείτε για projects που αφορούν στους ανθρώπους μας.