ΑΡΧΙΚΗ > Επιχειρηματική Υπηκοότητα > Ευρωπαϊκή και Διεθνή Ατζέντα

Authorize the processing of personal data
Edit email address
Invalid email
Email Sent
Authorize the processing of personal data

Ευρωπαϊκή και Διεθνή Ατζέντα

Σύμφωνα με τις αρχές της αλληλεξάρτησης που απορρέουν από το κίνημα του B Corp, στοχεύουμε στη συνεχή συμμετοχή των συσχετιζομένων μερών του τομέα μας (πολιτικές αρχές που λαμβάνουν αποφάσεις, σύλλογοι ασθενών, επιστημονικές κοινότητες κλπ.), ώστε να αναπτύσσεται ολοένα το κανονιστικό και πολιτικό πλαίσιο των χωρών όπου δραστηριοποιούμαστε προκειμένου να βελτιώνονται τα επίπεδα βοήθειας προς τους ανθρώπους που επηρεάζονται από ασθένειες.         

 

Επομένως, η Chiesi έχει υποστηρίξει και συμμετάσχει σε περισσότερες από 7 πολιτικές δράσεις, όπως την #SHOWLEADERSHIP, μία καμπάνια ασθενών με σκοπό την ευρεία ενημέρωση κοινού και την υποστήριξη 200 εκατομμυρίων ανθρώπων στην Ευρώπη που πάσχουν από αλλεργίες και ασθένειες των αναπνευστικών αεραγωγών. Επίσης, έχει συμμετάσχει ενεργά στο επίσημο συνέδριο COP25 στη Μαδρίτη, όπου γίναμε και εμείς κοινωνοί της δέσμευσης για την υγεία των ασθενών και του πλανήτη.

 

Επιπροσθέτως, μία σημαντική αναγνώριση που έλαβε η Chiesi το 2019 ήταν το βραβείο Eurordis Black Pearl Award. Μία εκδήλωση που γίνεται κάθε χρόνο στις Βρυξέλλες προκειμένου να αναγνωριστούν οι εξαιρετικές επιδόσεις και η δουλειά που έχει γίνει από εκείνους τους ανθρώπους που με το έργο τους θέλουν να κάνουν τη διαφορά στις κοινότητες των σπάνιων παθήσεων. Η Chiesi βραβεύτηκε για την ισχυρή δέσμευσή της, τη στήριξη στην ανάπτυξη πολιτικών με συνέπεια και την παροχή προς τους ασθενείς μίας ευρείας γκάμας θεραπειών και θεραπευτικών λύσεων για εξαιρετικά σπάνιες νόσους.