Βράβευση της Chiesi Hellas για την προσφορά της στο «Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής»

ΑΡΧΙΚΗ > Νέα > Βράβευση...

Authorize the processing of personal data
Edit email address
Invalid email
Email Sent
Authorize the processing of personal data
Date: 29/02/2016

Την Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για τη συμπλήρωση των 4 χρόνων λειτουργίας του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής,   στην Μεγάλη Αίθουσα του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

 

Στην εκδήλωση έγινε απολογισμός του έργου του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής, του ΙΣΑ και της «Αποστολής», της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών. Ολοκληρώθηκαν τέσσερα χρόνια προσφοράς και αλληλεγγύης στο συνάνθρωπο  και ο απολογισμός ανέδειξε  40.000 ιατρικές επισκέψεις, με 100 ασθενείς ανά ημέρα και τη χορηγία 300-500 φαρμάκων ανά ημέρα.

 

Η Chiesi Hellas βραβεύτηκε για τη στήριξη του έργου της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» και έλαβε Εύφημο Μνεία για την προσφορά της. Η ανάγκη για φάρμακα και ιατρική περίθαλψη σε ανθρώπους που δεν έχουν δυνατότητα πρόσβασης, συνεχώς αυξάνεται. Η οικονομική ύφεση στη χώρα μας και η αυξημένη ροή μεταναστών λόγω των διεθνών εξελίξεων, διογκώνουν αυτήν την ανάγκη στην οποία οφείλουμε να συντρέξουμε όλοι προς αρωγή και βοήθεια.

 

Η Chiesi Hellas θα συνεχίσει να συμπαραστέκεται σε κάθε παρόμοια πρωτοβουλία, με συνέπεια προς την κοινωνία, με σεβασμό στον άνθρωπο και στις ανθρώπινες αξίες. Κοινωνικά ευαίσθητη αφουγκράζεται πάντα το κοινωνικό γίγνεσθαι και θα συνεχίσει, όπου μπορεί, να προστρέχει για την προάσπιση της Υγείας.