Διπλή βράβευση για την Chiesi Hellas στα HR Excellence Awards 2016

ΑΡΧΙΚΗ > Νέα > Διπλή...

Authorize the processing of personal data
Edit email address
Invalid email
Email Sent
Authorize the processing of personal data
Date: 20/04/2016

H Chiesi Hellas απέσπασε μια σημαντική διάκριση στα HR Excellence Awards 2016 της Ελληνικής Εταιρείας Διοίκησης Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) κατακτώντας το Χρυσό Βραβείο στη κατηγορία Training & Development και το Αργυρό βραβείο στη κατηγορία Leadership & People Excellence.

Με το εκπαιδευτικό πρόγραμμα “Chiesi Entrepreneurship Campus” καθώς και μια σειρά από στρατηγικές HR Best Practices στοχεύει στην ενίσχυση της επιχειρηματικής συνείδησης και αντίληψης των ανθρώπων της. Tο “Chiesi Entrepreneurship Campus”, με την υιοθέτηση της έννοιας της Επιχειρηματικότητας στην καθημερινή εργασιακή πραγματικότητα αναδεικνύει τις διαρκείς προσπάθειες που καταβάλλει για να δημιουργήσει ένα εργασιακό περιβάλλον με βασική αρχή την έννοια της ένδο-επιχειρηματικότητας, της αξιοπιστίας, της δικαιοσύνης και της αυτοπεποίθησης των εργαζομένων της.

Ήδη από τον πρώτο χρόνο εφαρμογής του, το πρόγραμμα έχει συνεισφέρει στην επίτευξη των αποτελεσμάτων αλλά και στην αλλαγή της κουλτούρας και της νοοτροπίας μέσα στο περιβάλλον της Chiesi Hellas. Η φράση «ΓΙΝΕ Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΟΥ» έχει συνδράμει καταλυτικά στην ενθάρρυνση των ανθρώπων της, παρέχοντας αυτονομία και πρωτοβουλία κινήσεων αλλά και λήψης αποφάσεων ώστε να μεγιστοποιήσουν και να αυξήσουν την ποιότητα των αποτελεσμάτων τους.

Όλοι στην Chiesi Hellas δέχτηκαν με χαρά αυτήν την αναγνώριση η οποία αντικατοπτρίζει το όραμα της εταιρείας που είναι: «να γίνουμε μία από τις καλύτερες εταιρείες κι όχι μία από τις μεγαλύτερες». Η διπλή βράβευση της Chiesi Hellas στα “HR Excellence Awards 2016” αποτελεί μία δύναμη παρακίνησης ώστε να συνεχιστεί η ανάπτυξη ενός ανθρωποκεντρικού εργασιακού περιβάλλοντος το οποίο να εξασφαλίζει την πραγμάτωση του οράματος της Chiesi.