Χρυσό βραβείο πήρε η Chiesi Hellas στα πρώτα Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς 2017

ΑΡΧΙΚΗ > Νέα > Χρυσό...

Authorize the processing of personal data
Edit email address
Invalid email
Email Sent
Authorize the processing of personal data
Date: 25/04/2017

Στην πρώτη απονομή των «Αριστείων Φαρμακευτικής Αγοράς» που έλαβε χώρα   στο πλαίσιο του “ Hellas PHARM 2017”, το χρυσό βραβείο στην κατηγορία «Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη» απονεμήθηκε στη φαρμακευτική εταιρεία Chiesi Hellas, για την επί σειρά ετών προσφορά της στην εκπαίδευση των νέων Φαρμακοποιών στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

 

Στα χρόνια της οικονομικής και θεσμικής κρίσης που βιώνει η χώρα μας, η Chiesi Hellas επιλέγει να στηρίζει την εκπαίδευση των νέων επιστημόνων, δημιουργώντας τις υποδομές για πανεπιστημιακή εκπαίδευση υψηλού επιπέδου, φροντίζοντας για την επάρκεια αναλώσιμων υλικών αλλά και παράλληλα προσφέροντας χορηγίες σε διδακτορικούς φοιτητές του εργαστήριου Συνθετικής Φαρμακευτικής Χημείας, του Τομέα Φαρμακευτικής Χημείας, Τμήματος Φαρμακευτικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με στόχο   την ενίσχυση του επιστημονικού δυναμικού της χώρας μας.

 

Τα Αριστεία απευθύνονται σε επιχειρήσεις, φορείς και ομάδες που δραστηριοποιούνται στη φαρμακευτική αγορά και έχουν διακριθεί για την παρουσίαση καινοτομιών ή βέλτιστων πρακτικών, προς όφελος της φαρμακευτικής περίθαλψης, της πρόληψης και της λειτουργίας των φαρμακείων.

 

Το βραβείο παρέλαβε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Chiesi Hellas, κ. Σταύρος Θεοδωράκης, από τον Πρόεδρο της Κριτικής Επιτροπής και Πρόεδρο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Δρ. Αντώνιο Αυγερινό. Στην απονομή ο κ. Θεοδωράκης δήλωσε: «…είναι τιμή για όλους μας στην Chiesi Hellas αυτή η βράβευση. Το βραβείο αφιερώνεται σε όλους τους φαρμακοποιούς που στηρίζουν την Chiesi καθημερινά για να μπορέσει και  αυτή με τη σειρά της να αναλάβει υπεύθυνα πρωτοβουλίες εταιρικής κοινωνικής ευθύνης τέτοιου μεγέθους και διάρκειας… ».